Trabzonspor’da Transfer Bombası: 3 İsimle El Sıkışıldı!
Beşiktaş ve Alanyaspor müsabakalarının ardından Gençlerbirliği maçında da savunma hattında yaşanan büyük zafiyetler, Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi. "Hata payı kalmadı" parolasıyla operasyona başlayan bordo-mavili kurmaylar, teknik heyetin raporu doğrultusunda üç önemli isimle prensipte anlaşma sağladı. Hafta sonuna kadar şehre getirilmesi planlanan yeni transferlerin, 5 Ocak’taki kritik Galatasaray derbisinde formayı giymeleri hedefleniyor.
Kadroda Büyük Revizyon Kapıda
Takımdaki eksikleri analiz eden teknik heyet, özellikle sakatlıklar ve beklenen verimin alınamadığı bölgeler için neşteri vurdu. Mustafa Eskihellaç’ın sakatlığı ve sol bek hattındaki aksamalar nedeniyle bu bölgeye takviye kararı kesinleşti. Ayrıca gol yollarında Onuachu’nun yokluğunu aratmayacak, ön alanda baskı kurabilen bir forvet ile savunmanın göbeğine bir stoper takviyesi için düğmeye basıldı. Yönetim, transfer borsasında fiyat artışını önlemek adına isimleri sır gibi saklıyor.
4 Yıldız İsim Yolda: "Uçaklar İnişe Geçti"
Başkan Ertuğrul Doğan’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, ara transfer döneminde doğrudan ilk 11’de oynayacak 4 "banko" isim kadroya dahil edilecek. Bu isimlerden birinin yerli, üçünün ise yabancı olduğu öğrenilirken; takviyelerin stoper, sol bek, ön libero ve hücum hattına yapılacağı netleşti.
Gençlerbirliği karşısında alınan sonucun Başkan Doğan’ı oldukça sarstığı ve taraftarın gönlünü almak için "vakit kaybetmeden" en kaliteli isimleri takıma katmak istediği ifade ediliyor.







